×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML


Καλωσήλθατε στο Wifi Hotspot του Συλλόγου Βερδικούσιας

Σχετικά

Το Wifi Hotspot του Συλλόγου Βερδικούσιας αποτελεί μία πρωτοβουλία του Συλλόγου, η οποία έχει στόχο να παρέχει πρόσβαση στο internet στους πολίτες και επισκέπτες του χωριού, μέσω εγκαταστάσεων σε κεντρικό σημείο της περιοχής (σημείο "Πλάκες". 

Ο Σύλλογος Βερδικούσιας προχώρησε πρόσφατα σε μία σημαντική κίνηση, στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει το επίπεδο της περιοχής και να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες και επισκέπτες της, με την κατασκευή του νέου ασύρματου δικτύου που έχει τεθεί σε λειτουργία στην περιοχή της Βερδικούσιας.

Το δίκτυο παρέχει απεριόριστη χρονικά πρόσβαση στο διαδίκτυο στους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν σε αυτό μέσω laptop, smartphone, tablet και οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα Wi-Fi. Η διαδικασία σύνδεσης στο ασύρματο δίκτυο είναι μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία, κάτι που διευκολύνει ιδιαίτερα τα άτομα με μικρή εξοικείωση στις νέες τεχνολογίες.
Ο εξοπλισμός που έχει εγκατασταθεί, παρέχει κάλυψη σε ολόκληρη την περιοχή της Βερδικούσιας. 

Κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του ταχύτητα πρόσβασης έως και 3Mbps, η οποία δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη πλοήγηση, κατέβασμα αρχείων, προβολή video ή αναπαραγωγή μουσικής και συνομιλία με βίντεο μέσω ειδικών εφαρμογών (Skype, Viber κλπ).

Η ταχύτητα πρόσβασης μεγιστοποιείται όσο πλησιέστερα βρίσκεται ο χρήστης στα σημεία εξυπηρέτησης, αλλά η κάλυψη μπορεί να είναι ικανοποιητική και σε χώρους περιμετρικά των εγκαταστάσεων, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα φυσικά εμπόδια (όπως κτίρια, τοίχοι, πυκνή βλάστηση κλπ) και η απόσταση δεν είναι απαγορευτική.
Επιπλέον, η ταχύτητα και ποιότητα σύνδεσης στο δίκτυο επηρεάζεται και από την ευαισθησία της εκάστοτε συσκευής που χρησιμοποιείται, καθώς η δυνατότητα λήψης σήματος ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή, τον τύπο της συσκευής και την ποιότητα του ασύρματου δέκτη της.

Σας ευχόμαστε ευχάριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Σημεία Πρόσβασης στον κόμβο της Βερδικούσιας

Τα σημεία που εξυπηρετεί το δίκτυο είναι τα ακόλουθα:

  • Κεντρική Πλατεία (Αναψυκτήριο)

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχείο με χρήσιμους

συνδέσμους σε φορείς 

της περιοχής μας και

της πολιτείας.

 

Περισσότερα

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρόεδρος : Μαίρη Τάκα

Βερδικούσια Ελασσόνας

400 05

(+30) 24920 81319

(+30) 24920 81319

info@verdikousia.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER :

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31