×

Προειδοποίηση

Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML


Ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Βερδικούσιας κατά γενική ομολογία είναι ο φορέας ο οποίος ενώνει και συσπειρώνει όλους τους Βερδικουσιώτες σε μια ενότητα  τόσο απαραίτητη για την πρόοδο του χωριού μας.

  • Είναι ένας θεσμός που εξασφαλίζει τη συλλογικότητα στη δράση και απελευθερώνει δημιουργικές δυνάμεις των πολιτών για το καλό της Βερδικούσιας. Χάρη στο Σύλλογο άνθρωποι με υδιαφορετικές ιδεολογίες και αντιλήψεις συγκλίνουν και συμπορεύονται όπου τους καλεί ο Σύλλογος.
  • Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι η κινητήρια δύναμη του Συλλόγου είναι πρώτα και κύρια οι γυναίκες που σηκώνουν το βάρος της Διοίκησης. Γυναίκες εργαζόμενες οι περισσότερες,  δυναμικές και δραστήριες, με οικογενειακές υποχρεώσεις, βρίσκουν ωστόσο τον τρόπο να διαθέσουν τον εαυτό τους στο κοινό καλό. Η παρουσία τους καταξιώνει στην πράξη την προσωπικότητα της γυναίκας που με τη δική της ευαισθησία έχει το δικό της τρόπο να βρίσκει λύσεις εκεί όπου άλλοι δυσκολεύονται,.
  • Η Βερδικουσιώτικη κοινωνία καταθέτει την αναγνώρισή της στην προσφορά αυτών των γυναικών, τη Μαίρη την Τάκα, την Τασούλα του Συνάπαλου, την Ειρήνη την Παλιγιάννη και την Ελένη τη Βαρσάμη. Μαζί τους με τη δική τους αξιόλογη συνεισφορά οι άνδρες της Διοίκησης, ο Μπάμπης ο Μπαρούτας και ο Γιώργος ο Δίχρης που με το δικό τους  χαρακτηριστικό τρόπο προσφέρουν τις δικές τους υπηρεσίες στο Σύλλογό μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Ο Σύλλογος διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Τακτικά Μέλη 

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Μαίρη Τάκα Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
2 Μπάμπης Μπαρούτας Αντιπρόεδρος  
3 Ειρήνη Παλιγιάννη Γενική Γραμματέας
4 Γιώργος Δίχρης Ταμίας
5 Ελένη Βαρσάμη Μέλος 

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Αρχείο με χρήσιμους

συνδέσμους σε φορείς 

της περιοχής μας και

της πολιτείας.

 

Περισσότερα

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρόεδρος : Μαίρη Τάκα

Βερδικούσια Ελασσόνας

400 05

(+30) 24920 81319

(+30) 24920 81319

info@verdikousia.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER :

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30